Image thumbnail

Furnizori

Furnizori de încredere

Pentru a ne putea bucura de preparate gustoase și sănătoase avem nevoie de parteneri de încredere, care să ne poată furniza ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

E un domeniu complex, dinamic și plin de provocări, însă ne bucurăm de colaborarea cu câteva nume de încredere.

Produsele noastre sunt îndulcite cu miere polifloră, aromată, de la Trântorul.

Deserturile sănătoase și delcioase sunt produse în laboratorul La Bonbonniere, doar din ingrediente naturale, fără prafuri, mixuri sau coloranți. Experții La Bonbonniere au reușit să creeze delicii dulci fără a folosi deloc zahăr rafinat, doar cu îndulcitori naturali precum miere sau curmale.

Pentru legume și fructe colaborăm, în funcție de sezonalitate, cu ferme și mici producători din zona Clujului, dar apelăm și la furnizori mari pentru a avea constanță în ceea ce oferim clienților sau pentru produsele exotice.

Ambalaje naturale, produse în România

La Healthylicious, grija pentru natură face parte din filozofia noastră. Promovăm o alimentație sănătoasă și, în același timp, vrem să avem grijă și de sănătatea planetei.

Suntem fericiți să putem colabora cu Biodeck, producător român de ambalaje compostabile și biodegradabile. Poți citi aici mai multe detalii despre ambalajele Biodeck folosite la Healthylicious.

Ajută-ne să devenim mai buni

Suntem constant în căutare de noi parteneri care să ne ajute să oferim clienților noștri preparate sănătoase și delicioase. Contactează-ne la salut@healthylicious.ro dacă ai o idee de colaborare sau dorești să devii partenerul nostru.