Image thumbnail

De ce Healthylicious

Healthylicious e nou concept de restaurant în Cluj, un loc ce oferă mâncare rapid, având grijă atât de tine, cât și de mediu.

Am început la finalul anul 2019 cu primul restaurant Healthylicious în centrul Clujului. Am trecut printr-o serie de provocări în 2020; ne-am adaptat, păstrând însă aceleași valori și același scop ca în prima zi. Acum poți alege să mănânci la noi pe terasă, să iei la pachet sau să comanzi utilizând direct una din platformele pentru livrări.

Folosim doar ingrediente naturale, proaspete, preparate în mod corect și sănătos. Creme din legume locale, smoothie-uri de fructe exotice, power-boluri cu baze de pseudocereale sau granola făcută de noi sunt doar câteva exemple de bunătăți pe care le găsești aici. Pentru că știm că e dificil să renunți la dulciuri, am gasit alternative mai sănătoase și nu folosim zahăr, ci doar miere, sirop de agave sau curmale.

Mâncarea trebuie să te stimuleze nu doar prin gust, ci și vizual, astfel că punem accent și pe culoarea și aspectul fiecărui preparat pe care îl servim.

Indiferent că mănânci din toate grupele alimentare, ai un regim vegetarian/vegan sau trebuie să excluzi din dietă anumite alimente, vei găsi la noi un meniu delicios, potrivit pentru tine.