Image thumbnail

De ce Healthylicious

Healthylicious e nou concept de restaurant în Cluj, un loc unde poți mânca rapid, dar având grijă atât de tine, cât și de mediu. Am petrecut un an sabatic călătorind prin lume împreună cu băiețelul nostru care încă nu avea 3 ani. Am cules idei de unde am umblat și am văzut ce nevoi avem când vine vorba de mâncat în oraș fără a merge într-un loc cu pretenții. Așa s-a născut ideea Healthylicious, pe care am început să o punem în aplicare o dată întorși înapoi în Cluj.

Healthylicious e un restaurant relaxat, unde să te simți ca acasă, iar copiii tăi sunt mai  mult decât bineveniți… și nici nu îți vei mai face griji că mănâncă ceva nepotrivit atunci când ieșiți în oraș.

Folosim doar ingrediente naturale, proaspete, preparate în mod corect și sănătos. Creme din legume locale, smoothie-uri de fructe exotice, power-boluri cu baze de pseudocereale sau granola făcută de noi sunt doar câteva exemple de bunătăți pe care le găsești aici. Pentru că știm că e dificil să renunți la dulciuri, am gasit alternative mai sănătoase și nu folosim zahăr, ci doar miere, sirop de agave sau curmale.

Mâncarea trebuie să te stimuleze nu doar prin gust, ci și vizual, astfel că punem accent și pe culoarea și aspectul fiecărui preparat pe care îl servim.

Indiferent că mănânci din toate grupele alimentare, ai un regim vegetarian/vegan sau trebuie să excluzi din dietă anumite alimente, vei găsi la noi un meniu delicios, potrivit pentru tine.