Image thumbnail

Ambalaje compostabile și biodegradabile

Grija pentru mediu

La Healthylicious, grija pentru natură face parte din filozofia noastră. Promovăm o alimentație sănătoasă și, în același timp, vrem să avem grijă de sănătatea planetei.

Biodeck - producător român de ambalaje biodegradabile

Suntem fericiți să putem colabora cu un producător român de ambalaje compostabile și biodegradabile. Astfel, putem proteja mediul încurajând în același timp și dezvoltarea mediului de afaceri local.

Toate ambalajele Biodeck respectă reglementările Uniunii Europene (EN13432) cu privire la biodegradabilitate și compostabilitate, fiind certificate în acest sens. În funcție de tipul de produs, unele pot fi compostate acasă, altele în centre industriale specializate.

Mai mult decât atât, ambalajele naturale sunt produse în condiții mai prietenoase cu mediul, emisiile de carbon fiind cu 30-75% mai reduse comparativ cu producția ambalajelor clasice din plastic.

Parte din ambalajele Biodeck sunt produse în România, deci, pe lângă atitudinea prietenoasă față de natură, încurajăm și mediul de afaceri local, crearea de locuri de muncă autohtone și consumăm mult mai puțină energie cu transportul.

Schimbările mari încep cu lucruri mici

Schimbările mari încep cu lucruri mici… cu ambalaje mici. Alege să consumi produse în ambalaje biodegradabile și fii chiar tu schimbarea pe care o dorești!